På strategiskt läge i Hemmeslöv vid stationsområdet och Tuvelyckan uppför man nu sju stycken moderna radhus med fasad av värmebehandlat trä och genomgående hög standard. Brf Solgläntan är ett smultronställe som binder samman den gamla och den nya bebyggelsen i Hemmeslöv och karaktäriseras av funktionella och moderna hem med mycket känsla och värme där den naturliga fasaden binder samman naturen och omgivningen. 

Bostäderna som är 110 m² fördelat på två plan är såväl yteffektiva och anpassade efter dagens behov på bostad. Entréplan erbjuder kök, matplats och allrum med uteplats på såväl fram och baksidan av bostaden. Ovanvåningen är fördelad på tre sovrum och ett övre allrum med utgång till stor terrass i söderläge. Om man önskar större arrum på ovanvåningen så är den flexibel att anpassa mot att välja bort ett sovrum. Helkaklade badrum med dusch kommer finnas på både entréplan och andra våningen. 

Med endast 10 minuters promenad till stranden är Brf Solgläntan placerat på aldeles lagom avstånd till allt!

 

Brf Solgläntan är ett smultronställe på strategiskt läge i Hemmeslöv vid stationsområdet och Tuvelyckan. Sju stycken moderna radhus med fasad av värmebehandlat trä och genomgående hög standard med endast 10 minuters promenad till stranden.

Båstad är Sveriges tennisstad, med en av landets populäraste kuststräckor. Att bo här innebär lugn och ro, en aktiv fritid eller både och: kilometerlånga stränder med strand- och havsaktiviteter. Hallandsåsens natur, med vindlande stigar och spår. Vallåsens populära cykel- och skidanläggning. Ett sydsvenskt smörgåsbord av naturupplevelser, rekreation och motion.

 

Funktionella radhus i en liten, familjär förening på riktigt bra läge!