I underbar miljö med närhet till såväl fantastisk natur som bra kommunikationer planeras nu kvarteret RÄFSAN i Munka Ljungby. Anmäl ditt intresse redan idag!

Området som ligger på Jordgubbsfältet i centrala Munka Ljungby kommer att utvecklas med 20 varierade radhus i två storlekar med förskjutna fasader där alla har en härlig uteplats i söderläge och välplanerat område för alla boende. Välkommen till nytt, hållbart och modernt boende med den rätta känslan!

Anmäl ditt intresse redan idag!
Med försäljningsstart i början av 2021 finns det nu möjlighet att anmäla ditt intresse redan idag! Var med från början och boka nya bostad med inflyttning redan till hösten 2022.

 

I centrala Munka Ljungby med gångavstånd till närservice och härlig natur skapas nu ett nytt bostadsområde. Med utgångspunkt från naturen, i en levande och trevlig miljö kommer man nu att uppföra 20 nya brf bostäder i radhusform,  i storlekar på 110 m² eller 120 m².

Genom att man placerar husen i kombination två och två och förskjuter dem från varandra, skapas både privata och skyddande uterum samtidigt som man har en genomtänkt planering för området med gemensamt trädgårdsförråd, odlingslotter, växthus, grillplats och barnvänliga områden som bl.a en multibollplan.

Förutom en levande gårdsyta och add-ons som ligger i tiden har man valt att skapa skiftande fasader och takbeläggningar för att ge området en unik karaktär och identitet.

Bakom projektet står Gösta Bengtssons Fastighets AB som har lång erfarenhet av byggande och utveckling av nya områden. Med väl utarbetade processer kommer det finnas stora möjligheter för dig som köper att påverka ditt nya boende med materialval och tillval för att skapa ditt egna hem redan från början.

Brf Räfsan kommer att vara något alldeles speciellt, Inte minst vad gäller bostäderna i sig utan även omgivningen och de naturliga rummen som ger en avkopplande atmosfär och känsla. Välkommen till nytt, hållbart och modernt boende med den rätta känslan!

Vi har fokuserat på utemiljö med generösa gemensamma ytor för odling, lek, delningsekonomi och umgänge för att skapa trivsel mellan hus och grannar med en modern arkitektur och spännande materialval