Just nu renoveras denna charmiga kringbyggda gård på ett av Båstads mest attraktiva lägen på väster. Här skapas 10 unika lägenheter med fantastisk utsikt över Laholmsbukten. Välkomna till en oas med plats för både avkoppling, härliga kvällsdopp och med närheten till allt Båstad har att erbjuda.

Längst nere vid havet, direkt på stenstranden, väl inbäddad i naturen och bara några meter ifrån vattenbrynet ligger en liten röd stuga. Det var här den lokale profilen och skepparen Paulin Petterson valde att bosätta sig, när han, efter 35 år till sjöss, landsteg för gott i slutet av 1800-talet. Pettersson var uppvuxen på gården Larsbacka, som gett områdets dess namn, och var känd för sin bohemiska livsstil och en man som tog dagen som den kom. Paulin Petterson lever än idag kvar i området med både gata, udde och brygga uppkallad efter sig.

Och visst förstår man hans val av boplats. Att bo i denna vackra natur så nära hav och skog är inget annat än lisa för själen. Här finns det tid för både avkoppling och aktivitet. En plats för tankar att vandra fritt under årets alla årstider.

Här finns det plats för livets goda, vare sig du är ute efter enskild avkoppling eller samkväm tillsammans med vänner. Nere vid Paulins egna brygga tas morgon- eller kvällsdoppet, eller så fiskas det krabbor tillsammans med barn eller barnbarn.  Strandpromenaden kan avnjutas i både morgon- eller kvällssol för den tidiga joggingturen eller på väg hem efter ett restaurangbesök inne i Båstads hamn.

Det här är en plats där man njuter av livet.

Välkommen till Paulins Trädgård, ditt framtida boende.

Fastigheterna där lägenheterna kommer ligga i finns redan på plats idag och kommer kunna visas från och med mars 2016 för de som vill se det live innan man tecknar sitt intresse. Här intill ser man lite hur planen ser ut.

Unikt för Båstad men likt resten av Europa så söker man sig efter lättskött extraboende med faciliteter som får en att känna sig ledig - Brf Paulins Trädgård skapar den känslan