På Kungsberget i Båstad har man färdigställt 15 unika lägenheter med fantastisk utsikt mot väster över Båstad, hamnen och Laholmsbukten. Fördelat på tre huskroppar har man skapat bostäder med fokus på exklusivitet och närhet samtidigt som man bor på privat och soligt läge.

Brf Kungsberget - Magnificent natural scenery and living standards beyond your imagination.

På centralt och attraktivt läge med med utsikt över Båstad, hamnen och Laholmsbukten bygger man just nu 15 exklusiva bostadsrätter. Projektet erbjuder tre typer av fantastiska lägenheter med ytor om 66 kvm, 80 kvm samt penthouse våningar med 53 kvm terrass och boarea på 116 kvm. Med närhet till såväl centrum och havet är detta det optimala läget för dig som söker flexibelt och bekymmersfritt boende i Båstad.

 

Projektet är slutsålt, för mer information eller intresseanmälan för framtiden maila till info@nkfast.se & ange Brf Kungsberget i meddelandet så tar vi kontakt med er inom kort.

 

Besök projektsiten för mer information och bilder:  http://www.brfkungsberget.se

Med Båstads kyrka, Norrvikens siluett och havet i blickfånget skapar man här ett unikt arkitektritat och genomtänkt projekt i centrala Båstad