Kattviksvägen 291

Båstad, Båstad area

På underbart läge precis intill havet och härliga Norrvikens trädgårdar i Båstad ligger denna lägenhet i ett nytt bostadsrättsområde som omfattas av såväl egen badbrygga, poolområde och intilliggande

Pris:  4 495 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  AO04011 Rum och kök:  3 rum Boarea:  70 m² Månadsavgift:  3087 kr

Rumsbeskrivning: 

Strax utanför Båstad, längs med Bjärehalvöns vackra kustremsa finns det karaktäristiska och smakfulla bostadsområdet Norrvikens Kust. Precis vid havsbrynet och badbryggan har man på unikt läge låtit uppföra ett exklusivt område med panoramautsikt över Kattegatt. Utgångspunkten var att skapa byggnader som smälter in i naturen, en lugn oas mellan hav och skog med faciliteter så som eget poolområde med bastu och spabad, tennis- och padelbanor och badbrygga.

Ett bekymmersfritt boende på unikt läge där varje detalj är genomtänkt och tilltalande. Nu har vi nöjet att presentera en smakfull trerumslägenhet på markplan med terrasser i två väderstreck och vacker utsikt mot det glittrande havet. Genom entrén dras intresset direkt mot de stora fönsterpartierna, terrassen och det blå vattnet. Takhöjden är väl tilltagen, 2,90 m vilket ger en härlig rymd och luftig känsla samtidigt som ljusflödet förstärker känslan. Gediget vitlaserat trägolv som snyggt går ihop med det eleganta VIDA köket i grå nyans. Kök i vinkel med integrerade vitvaror, vinkyl och bra arbetsytor. Öppna ytor i kök och sällskapsrum där de stora fönsterpartierna inbjuder till lata dagar och härligt kvällar på terrassen.
Här kombineras den stora terrassen mot områdets gemensamma trädgård med både pool och övriga faciliteter på bekvämt avstånd.
De två sovrummen har båda dörr ut till den andra terrassen i söderläge som liksom den andra terrassen är belagd med Accoya trall för skön komfort och inne/utekänsla.
Det stora sovrummet har ingång till badrum och det andra sovrummet har nås från hallen där man även kommer in i badrummet.
Badrummet har tvätt och torkmöjligheter och kakel och klinker på vägg och golv i stilfulla och enhetliga toner för lyxig känsla.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Uppvärmning:  Vattenburen golvvärme med bergvärme
Energideklaration:  Behövs ej
Fönster:  3-glas isolerglas
Driftkostnad:  4 491 kr/år
El:  4 491 kr/år
Kommentar:  Bostaden har inte använts som permanentboende. Bostadsrättsägaren står själv för hushållsel samt hemförsäkring.
Övriga byggnader:  Parkeringsplats, carport och förråd om 6 m² tillhör lägenheten. På området har man en härlig gemensam utemiljö med stenläggning och grusgångar, gröna ytor med äppelträd samt prydnadsbuskar. Faciliteter som poolområde med en uppvärmd pool (16x8 meter) samt ett spabad. Poolen är omgiven av trädäck i träslaget Accoya och invid poolen finns ett poolhus med relaxrum, bastu och wc/dusch. Fasader av cederträ som smälter in fint med omgivningen.
Kommunikation:  Båstad erbjuder utmärkt kommunikation inom närområdet så som bussförbindelser, cykelvägar och promenadstråk. Från Norrvikens kust tar man sig gående eller med cykel längs havet hela vägen till hamnen i Båstad. Med den nyinvigda järnvägsstationen erbjuds också bra pendlingsmöjligheter med tåg till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil tar du dig snabbt till motorvägen och via flygplatsen i Ängelholm når du Stockholm på en cirka en timma.
Allmänt:  Norrvikens Kust ligger i det natursköna området Norrviken som är beläget längs med den vackra kustremsan strax väster om Båstad. Med naturen och havet utanför dörren möter hallandsåsen det skimrande havet i norr. Njut av livet på lugnt läge med närhet till den pittoreska Kattvik och centrala Båstad.
Övrigt:  Norrviken, på den vackra Bjärehalvön, möts inte bara hav och land, utan även det lokala och kontinentala i en unik miljö som stavas livskvalitet. Här faller bitarna på plats för att du ska kunna leva det goda livet. Lugnet. Närheten till naturen. Tennis, golf och sköna bad. Men också tillgång till kontinenten som väntar endast en dryg timme bort. Norrvikens Kust ligger perfekt för att utforska och uppleva allt det som Bjärehalvön har att erbjuda. Med sitt stora utbud av aktiviteter erbjuder Båstad och Bjärehalvön bland annat många olika golfbanor, segling, cykling samt tennis och Padeltennis i området direkt utanför på Norrvikens Kust egna Tennis och Paddel Club. Båstad är även värd till många stora arrangemang så som Swedish Open, Seglarveckan och Kammarmusik festivalen, Summer On och Brasseveckan. Att bo här är att leva livet fullt ut. På dina egna villkor. Strosa bland boutiquer och affärer, njut av en nymald espresso på ett av de många mysiga gårdscaféerna eller få en unik smakupplevelse på de högklassiga restaurangerna som finns i var och varannan by mellan Laholmsbukten och Skälderviken. Eller varför inte gå en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som ligger alldeles i närheten. Intill din nya bostad ligger Norrvikens Trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet eller mätta hungern med en smakupplevelse i restaurangen. Trädgården ändrar skepnad efter årstiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten. Här lever du i ett underbart landskap och i en miljö där du snabbt känner dig hemma. Rakt upp för Hallandsåsen, en kort väg från Norrviken, ligger Boarp, en handelsby på Bjäre. Här erbjuds allt från klädbutiker och inredning till kött, fisk och grönsaks hallar. På ett pittoreskt café/bageri kan man få sig en kopp kaffe eller varför inte frallor till frukosten.
Förening
Allmänt:  Brf Norrvikens Kust 2 består av 3 huskroppar och 22 lägenheter. Två huskroppar med fem våningsplan och en med 3 våningsplan. Intill varje byggnad finns gäst- och handikapparkering.
Parkering:  Varje lägenhet på Norrvikens Kust har tillgång till två privata parkeringar varav en är carport.
Övrigt:  Bredband är indraget och bostadshavaren står för eget abonnemang. Vatten och värme ingår i månadsavgiften.