Hundestedsvägen 4, lgh 1207

BÅSTAD, Båstad area

På tredje våningen med bäst utsikt över byn, Laholmsbukten och Hallandsåsen finns detta fräscha boende.

Pris:  985 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO03738 Rum och kök:  2 rum Boarea:  30 m² Månadsavgift:  3500 kr

Rumsbeskrivning: 

På optimalt läge mitt i Båstad finns nu lägenhet på högsta våningen med bästa utsikten till försäljning. Trots få kvadratmeter är lägenheten ytterst väldisponerad med ett separat sovrum och öppna ytor med plats för både soffa och matbord. I och med planlösningen släpps det in mycket ljus och upplevelsen är luftig. Med tanke på placeringen i byggnaden kommer man upp och har från lägenheten vacker utsikt över byn, Laholmsbukten och Hallandsåsen med sina färgskiftningar. Interiört är ytskikten är fräscha med nymålade vita väggar, nylagd parkett i sovrummet och helkaklat badrum. I sovrummet finns garderober och här finns plats för både säng och skrivbord eller byrå för mer förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat med duschhörna.

I månadsavgiften ingår värme, VA, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering. Gemensam tvättstuga och förråd finns på suterrängplan. Oavsett om du söker permanentboende, övernattningslägenhet eller fritidsändamål så är det bara att flytta rakt in.
Ett optimalt boende för den som besöker Båstad ofta och önskar en central, fräsch och lättillgänglig lägenhet.

Prisvärt, centralt och enkelt - Välkommen att kontakta Anna för att boka din visningstid.

Pentry

Utrustat med kyl och frys, spisplattor och fläkt.

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna, handdukstork, handfat i kommod, spegelskåp och toalett.

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  3-plan i souterräng
Byggnadsår:  2011-2012
Uppvärmning:  Fjärrvärme
Energideklaration:  Ej utförd
Fastighetsbet.:  Båstad Citadellet 4
Övrigt:  - Postboxar finns till samtliga lägenheter.

- Eget förråd tillhör lägenheten.

- Fiber finns.

- Gemensam tvättstuga och städskrubb.

- Fri parkering på området.

- Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning.
Fönster:  3-glas
Kommentar:  I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Allmänt:  Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.
Parkering:  Fri parkering på området.