La Calatrava / Gamla stan

Spektakulärt boende i fem plan med en stor terrass med vyer mot havet och en egen pool. Eget garage med elladdare, fyra sovrum, sex badrum och flera rymliga allrum.

Pris:  3 450 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  MM02794 Boarea:  505 m²

Rumsbeskrivning: 

Ett helt nyrenoverat radhus om 505 m² fördelat på fem plan som är beläget i Calatrava, ett enastående kvarter i Palma.

På bottenvåningen finns ett garage med kapacitet för två fordon och den är också utrustad med en laddare för elbilar. På samma nivå hittar man en vinkällare i en gammal cistern som går tillbaka till XVI-talet och det finns också ett maskinrum, tvättstuga, toalett och hall. Härifrån leder en hiss upp till de återstående fyra våningarna. Alla rum är rymliga och erbjuder en fransk balkong mot en idyllisk gata. På första våningen finns tre sovrum med inbyggda garderober, två med badrum, tredje rummet kan också användas som salong eller kontor. På andra våningen finns ytterligare två sovrum med eget badrum, en av dem är ett rymligt sovrum med ett bekvämt omklädningsrum. På tredje våningen kommer man in i ett majestätiskt vardagsrum med fönster som är tre meter högt och ett öppet kök med Miele-apparater och skräddarsydda skåp. På det övre planet finns ett rum med havsutsikt som kan användas som ett vardagsrum eller loungeområde där man kan komma åt den stora privata terrassen med en pool och en fantastisk utsikt över hela området direkt mot havet.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Allmänt:  La Calatrava är Palmas gamla stad med gotiska och arabiska influenser blandat med underbara små vindlande gator som är kantade med vackra renässanshus. Här bor man i lugna kvarter bland gröna torg mitt i stadens puls med närhet till strand och bad. La Calatrava är ett av de exklusivaste områdena i Palma de Mallorca.