Killebacken 20A, lgh 201

BÅSTAD, Båstad area

Mitt i centrala Båstad har Hotell Båstad genomgått en omfattande restaurering till moderna bostadsrätter med fokus på trygghet, tillgänglighet och komfort med byggnadens karaktär som utgångspunkt.

Pris:  6 275 000 kr

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Daniel Nadjafi

Koordinator

Ref.Nr:  DN02607 Rum och kök:  3 rum Boarea:  104 m² Månadsavgift:  4330 kr

Rumsbeskrivning: 

På avundsvärt läge mitt i centrala Båstad har Hotell Båstad genomgått en omfattande restaurering till moderna bostadsrätter där man bevarar byggnadens fantastiska karaktär och charm utan att tumma på dagens förväntningar av en ny bostad.

Denna historiska byggnad, som genom åren gästats av såväl den lokala befolkningen som kungligheter och celebriteter, har nu förvandlats till moderna och smakfulla lägenheter med fokus på trygghet, tillgänglighet med byggnadens karaktär som utgångspunkt. Här bor du med hög standard, privat och omgärdat poolområde och parkeringsplats, mitt i Båstad med kort promenadavstånd till både hamnen och all service som finns runt omkring. Med den magiska utsikten över takåsar, hamnen och Laholmsbukten så förstår man snabbt varför detta hotell under åren varit välbesökt.

I Brf Hotell Båstad bor du bekvämt med privat poolområde och magisk utsikt med nära till allt som önskas upplevas såsom, salta bad, hamn, natur, shopping och service. Utöver detta har man extra säkerhet för ökad trygghet oavsett om du är hemma eller befinner dig i någon annan del av välden.

Välkommen till Båstads mest intressanta bostadsprojekt med otroligt charmiga lägenheter i exklusiv anda med hög komfort i en trygg och bekväm miljö!

Lägenhet 201

Hotell Båstads verksamhet har genom tiderna handlat om centralt boende med utsikt över havet. Denna lägenhet erbjuder en härlig takhöjd och två generösa balkonger som vetter mot både väster och mot havet med utsikt över takåsarna och Laholmsbukten.

Stort kök i vinkel, ett generöst badrum med dusch samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Separat gästtoalett intill det mindre sovrummet och sällskapsdelen.

Unik möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet på bästa läget i såväl Båstad som i Brf Hotell Båstad med inflyttning februari 2021!

Tillträde:  Februari 2021
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  1900
Uppvärmning:  Vattenburen värme via bergvärme | elektrisk golvvärme i våtutrymmen
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Laxen 6
Övrigt:  Till varje lägenhet hör ett förråd i souterrängplan. Det finns parkeringsplats att nyttja mot en avgift. Soputrymmen/miljöhus finns på gatuplan. På innegården kommer finnas en tempererad pool. Alla entrédörrar är av säkerhetsklass.
Fönster:  3-glas. Aluminium/trä, 2-glas energi
Driftkostnad:  8 520 kr/år
Övrigt:  8 520 kr/år
Kommentar:  Driftkostnad omfattar el och uppvärmning. Driftkostnad är en uppskattning enligt kostnadskalkylen.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Förening
Allmänt:  Totalt 13 lägenheter tillgängliga via två separata trapphus med hiss. Huset är i 5 våningar varav plan 1 ligger i souterräng och plan 5 i vindsplan.
Parkering:  Parkering till varje lägenhet finns att nyttja mot avgift.
Övrigt:  Milijöhus/soputrymme finns på gatuplan.