Portixol & Molinar

Njut av en stor, privat takterrass med fantastiska vyer över strandpromenaden och havet.

Pris:  1 175 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  MM02538 Rum:  4 rum Sovrum:  3 sovrum Boarea:  125 m²

Rumsbeskrivning: 

Några meter från den vackra stranden Ciudad Jardín hittar du denna rymliga takvåning på cirka 125 kvm bostadsyta. Den har ett stort vardagsrum/matsal med öppen spis och en terrass med spektakulär utsikt över bukten. Dessutom finns ett separat kök med tvättstuga, tre sovrum och två badrum. Den erbjuder också varm/kall AC i sovrummet och vardagsrummet, en parkeringsplats och ett förråd. Det mest spektakulära med detta boendet är den imponerande, privata takterrassen med oändlig utsikt över strandpromenaden och den vackra gemensamma poolen.

Området är omgivet av restauranger och parker och inom bara några minuters promenad hittar du många affärer, apotek, skolor och stormarknader.

Bekvämligheter

- Öppen spis
- Hav / sjöutsikt
- Hiss
- Takterrass
- Pool
- Luftkonditionering
- Garage i källarplan
- Havsutsikt
- Trädgård
- Balkong
- Inbyggt kök

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  Flerfamiljshus
Byggnadsår:  1995
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Alla våra objekt på Mallorca förmedlas av välrenommerad representant på orten.

Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter över större delen av Mallorca så tveka inte att höra av er med önskemål. Vi ser till att finna det ni söker!

Vidare har vi god kontakt med advokater & Notarie Publicus. Allt för att ert köp av fastighet eller lägenhet på Mallorca skall ske så smidigt och säkert som möjligt.

För mer information och förfrågningar gällande boende på sydvästra Mallorca och Palma de Mallorca kontakta Djavad Kristensen.
Allmänt:  Områdena Portixol och Molinar är underbara med sina gulliga, låga hus och där är det enkelt att hitta små, mysiga restauranger. Det finns en trevlig gångväg dit ut från La Palma och det är en lagom lång promenad.