Hundestedsvägen 4, lgh 1108

Båstad, Båstad area

Mitt i Båstad ligger denna tvåa som är den perfekta semester- och fritidsbostaden. Korta promenader tar dig till service, hamn och tennis och ett dopp är aldrig långt borta.

Pris:  975 000 kr

utgångspris

Anna Olsson

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  AO01900 Rum och kök:  2 rum Boarea:  30 m² Månadsavgift:  3500 kr

Rumsbeskrivning: 

På högt och optimalt läge i byn med vyer över Båstads takåsar och Laholmsbukten finns denna tvårummare som är ytterst välplanerad. Här erbjuds två ljusa sovrum, duschrum och kök. Lägenheten ligger på andra våningen och har vacker utsikt över byn. Från entrén möts du av ett öppet kök till vänster med plats för mindre matbord. Vidare finns två lika stora sovrum med fönster och garderober. Från entréhallen till höger finns ett rymligt helkaklat badrum, toalett, dusch och handfat.

Brf Citadellet har 28 bostadsrätter som alla är välplanerade där du till fots tar dig till allt Båstad har att erbjuda. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Tvättstuga finns på första våningen. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är hemförsäkring.

En prisvärd och underhållsfri bostad för dig som vill lyxa till det med ett eget boende i centrala Båstad. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning som ger bra intäkter den tid du själv inte brukar lägenheten. Promenadavstånd till hela Båstads serviceutbud, hamn, tennis, padel, hav och strand!

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visning

Vi på Nadjafi & Kristensen är måna om allas hälsa och trygghet.
Vi följer de samhällsrekommendationer och policys som finns kring Coronaviruset.
Tillsammans måste vi tänka på att inte ta i hand när vi hälsar, hålla avstånd, använda armvecket vid hosta eller nysning. Vid förkylning stannar vi hemma. Vi erbjuder enskilda visningar och sprider ut visningarna alternativt digitala visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning. Var rädd om dig.

Vänliga hälsningar Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:  3-plan i souterräng
Byggnadsår:  2011/12
Uppvärmning:  Fjärrvärme
Energideklaration:  Behövs ej
Fastighetsbet.:  Båstad Citadellet 4
Fönster:  3-glas
Kommentar:  I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber 100/100mbit, hushållsel, sophantering, förråd samt fri parkering på området. Det enda som tillkommer utöver månadsavgiften är försäkring.
Övriga byggnader:  - Postboxar finns till samtliga lägenheter. - Eget förråd tillhör lägenheten. - Fiber finns. - Gemensam tvättstuga och städskrubb. - Fri parkering på området. - Ägare får hyra ut lägenheten i andra hand, med chans till avkastning.
Kommunikation:  Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn (Kastrup), Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Allmänt:  Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.
Övrigt:  Båstad har ett aktivt kulturliv med bland annat en fin biograf, kammarmusikfestival och sommarkonserter mm. Idrottsutbudet är stort med bland annat tennis, fotboll, segling och andra vattensporter, friidrott, ridning och dans för att nämna några. Gångavstånd till härlig badstrand, småbåtshamn och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité. Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger även Båstad GK som har många medlemmar gamla som unga. Med en bra restaurang, välsorterad shop och fina träningsmöjligheter är det den perfekta platsen för en heldag med golf!
Förening
Allmänt:  Brf Citadellet består av en huskropp med tre våningar. Bostadsrättsinnehavaren får hyra ut i andra hand.
Parkering:  Fri parkering på området.