Catedral / Casco Antiguo

Tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverade lägenhet som ligger på suveränt läge centralt i stan med allt som kan önskas på behagligt gångavstånd.

Pris:  450 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  MM01763 Rum:  3 rum Boarea:  100 m²

Rumsbeskrivning: 

Denna ljusa och mysiga lägenhet med en touch av Ibiza ligger i den pulserande stadsdelen La Lonja och har en yta om 100 m² som fördelas enligt följande. Här finns ett rymligt vardagsrum/matsal med halvöppet kök som har tillgång till en mycket charmig innergård, två sovrum, ett badrum, gästtoalett och en tvättstuga.

Lägenheten har nyligen renoverats mycket smakfullt och behållit sin spanska karaktär med träbalkar, trägolv och två typiska balkonger från vilka du kan följa livet i Gamla stan. De två specialdesignade eldstäderna i vardagsrum och matplats ger behaglig värme när kylan kryper på.

På behagligt gångavstånd finns allt som går att erbjuda vilket gör detta till ett attraktivt och suveränt boende!

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Byggnadsår:  1892
Energideklaration:  Behövs ej
Servitut:  Viss månadsavgift tillkommer. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Allmänt:  La Calatrava är Palmas gamla stad med gotiska och arabiska influenser blandat med underbara små vindlande gator som är kantade med vackra renässanshus. Här bor man i lugna kvarter bland gröna torg mitt i stadens puls med närhet till strand och bad. La Calatrava är ett av de exklusivaste områdena i Palma de Mallorca.