Valldemossa

Denna ljusa och luftiga villa befinner sig i ett exklusivt villaområde strax utanför Valldemossa bara 25 minuters bilväg från Palma och dess flygplats.

Pris:  3 500 000 EUR

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK508 Rum:  6 rum Boarea:  450 m² Tomtarea:  2 700 m²

Rumsbeskrivning: 

När man passerat genom ytterdörren korsar man först en imponerande innergård med fontän för att sedan komma in i själva huset. Bottenvåningen består av två gäst-sviter, ett rymligt vardagsrum, matsal, ett enormt kök och en gästtoalett. En storartad trappa leder upp till övervåningen där master suiten fått sin plats. Suiten ansluter till en stor terrass med västläge. På detta plan finns även möjlighet att utöka med ytterligare en suit eller ett gym. (Ritningar tillhandahålls vid förfrågan) Poolen samt stora terrassytor, både täckta och öppna, - och med medeterransk växtlighet - ger tillfälle till sol och bad eller att ta en svalkande drink i skuggan under heta sommardagar. Stor pool, dubbelgarage, och utrymme för bastu eller vinkällare är vidare attribut som denna lyxbostad erbjuder.

Tillträde:  Enligt överenskommelse
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Övrigt:  Havsutsikt, golvvärme, dubbelgarage
Allmänt:  Valldemossa är en av de mest genuina och väl bevarade byarna på Mallorca. Beläget i hjärtat av Sierra de Tramuntana och omgiven av berg och pinjeträd behärskas själva byn av det berömda klostret där kompositören Frederic Chopin tillbringade vintern 1838/39 med sin älskare George Sand. Chopin komponerade en del av sin mest populära musik i Valldemossa. Här dominerar hus med stenfasader som är typiska för sexton hundra talet. De flesta av dessa är kärleksfullt renoverade och dekorerade. Centrum av byn är stängd för trafik och att promenera genom de slingrande bygatorna är det bästa sättet att uppleva dess unika atmospfär. Inte långt därifrån når man via en brant och smal väg Valldemossas hamn varifrån man har en fantastisk utsikt över den dramatiskta och spektakulära kusten.