I Båstad, endast en kort promenad från centrum och all service, presenterar vi nu Brf Hasselbacken. Ett unikt projekt med 15 moderna och riktigt snygga radhus med gemensamt poolområde och härliga vyer intill storslagen natur. 

På området har man nu anpassat marken med utättning, ställningar för att man på såra sätt som möjligt ska förstå markförhållanden, vyer och läge för alla bostäder. 

Brf Hasselbacken kommer att spegla dagens moderna behov där köparen kan förvänta sig ett flexibelt och tillgängligt boende oavsett situation och ändamål. Lägg där till en känsla av arkitektur, design och ett välplanerat område med gemensam pool, lekplats och pulkabacke, som allt ligger på behagligt avstånd från Båstad centrum och all service. Med Brf Hasselbacken skapas nya förutsättningar att bo centralt i Båstad med hög standard och riktigt konkurrenskraftiga priser från 2.995.000 kr för 117m².

Vill ni veta mer om projektet och bostäderna kan ni läsa mer genom länken nedan eller boka ett möte direkt med oss på Nadafi & Kristensen Fastighetsförmedling. 

 

Varmt välkomna till ett hem med vyer och natur att längta till!

På centralt läge strax ovanför Båstad ligger underbara Hasselbacken. Området har under de senaste åren utvecklats med nya bostäder och nu introducerar vi äntligen Brf Hasselbacken som består av 15 radhus fördelat på fyra huskroppar i en unik miljö. Här bor du med poolområde, härliga vyer intill storslagen natur samtidigt som centrala Båstad med all service endast ligger en kort promenad därifrån. 

Projektet erbjuder två olika varianter, 12 st om 117 m² och 3 st om 126 m² med eget garage. Samtliga bostäder kommer att ha uteplats på både fram och baksida och en balkong på andra våningen vilket ger dig möjlighet att njuta av dagens alla timmar med olika vyer över den frodiga naturen och Laholmsbukten i nordöst.

I området som ligger på behagligt avstånd från förskola och skola kommer det finnas ett poolområde, lekplatser och pulkabacke. Med närhet till såväl service som havet är detta det optimala läget för dig som söker ett flexibelt och bekymmersfritt boende i Båstad på ett attraktivt läge.

Bostäderna speglar dagens moderna behov där köparen kan förvänta sig ett flexibelt och tillgängligt boende oavsett situation och ändamål. Lägg där till en känsla av arkitektur och design, snygga raka linjer och rutformade fönsterpartier som förhöjer karaktären och låter sig smälta in i åsen.

Bostäderna har genomgående hög standard med bra materialval i samtliga rum. Kakel och klinker i badrum och fina trägolv i övriga utrymmen. I originalutförandet får man en inredning med lång livslängd, både när det gäller design och slitstyrka. Vidare är tillvalssortimentet med köksinredning, bänkskivor, vitvaror, garderober, tapeter och golv mångsidiga och ger dig stora möjligheter att utforma ditt nya hem med din egen smak.

Klockrent boende i en underbar miljö med gemensamt poolområde och med närhet till hela Båstad