Mallorca
Spanien
Vi på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling finns även etablerade på Mallorca, som för oss är lika särpräglat och unikt för Spanien som Nordvästra Skåne är för Sverige. Ska ni på semester och önskar hyra bostad under er vistelse på Mallorca erbjuder vi idag ett stort utbud av uthyrningsobjekt tillsammans.
Rum:  8 rum
Boarea:  200 m²
Arild
Sverige
Hyr ett charmigt hus i Arild med vy över Skälderviken och Kullaberg. Huset består av 2 sovrum, 4 bäddar, allrum med öppen planlösning mot kök. Uteplats med havsutsikt. Kontakta Maija Rampe på tel. 073 063 61 77 eller maija@staycay.se.
Rum:  5 rum
Båstad
Sverige
På ett av Båstads mest attraktiva lägen med fantastisk utsikt över Laholmsbukten. Välkomna till en oas med plats för både avkoppling, härliga kvällsdopp och med närheten till allt Båstad har att erbjuda.
Rum:  3 rum
Malen
Sverige
Parhus på perfekt läge intill Malens strandskog med fina promenadstråk, härlig natur samt havet och stranden som väntar runt hörnet. Ljust och välplanerat boende med öppen social planlösning på bottenplan och tre sovrum på ovanplan. Stor härlig uteplats på baksidan med vyer mot vattnet.
Rum:  4 rum
Boarea:  99 m²
Malen
Sverige
Hyr ett fantastiskt hus med en svårslagen atmosfär. Huset är nära natur, golf, hästar, skog, bad och båtliv. Avkoppling för hela familjen med 5 sovrum och en stor trädgård.
Rum:  6 rum
Torekov
26978 Torekov
Sverige
Välkomna att hyra detta lättbebodda och trevliga hus på Solsidan i Torekov. Ett härligt hus med närhet till både service på Torekov Hotell och alla sköna naturområden runtomkring.
Rum:  4 rum
Boarea:  105 m²
Båstad
Sverige
En fantastisk villa för hela familjen, mitt i Båstad på lugnt läge som erbjuder ett rymligt hus på cirka 90 kvadrat boendeyta i två våningar. Det finns två sovrum som är idealiskt för två familjer då det finns möjlighet att bo fyra gäster till på ovanloftet. Totala sängplatser, 8. Hyra/vecka
Rum:  3 rum
Boarea:  90 m²