Norrviken
På underbart läge precis intill havet och härliga Norrvikens trädgårdar i Båstad ligger denna lägenhet i ett nytt bostadsrättsområde som omfattas av såväl egen badbrygga, poolområde och intilliggande tennis och padelbanor. Här på första våningen i området bor man nära naturen med två stora privata uteplatser i både söder och mot havet. Här bor du på det bästa läget i området med smidig access till såväl härliga promenader samt dopp i både pool och hav.
Rum och kök:  3 rum
Boarea:  70 m²
Skicka intresseanmälan
På unikt läge i skärgården längs Blekinges vackra kust i vackra Vettekulla mellan centrala Karlshamn och Matvik, ligger denna rymliga och charmiga fastighet om 3860 kvm med egen sandstrand och stor brygga där man njuter av lugnet med fantastiska vyer över skärgården.
Rum:  5 rum
Boarea:  135 m²
Biarea:  30 m²
Tomtarea:  3 860 m²
Skicka intresseanmälan
Bjärehalvön
Vacker och charmig vinkelbyggd villa med ursprung från sent 1800-tal. Fina och välhållna material, kakelugn och synliga takbjälkar är några av de detaljer som erbjuds i denna ståtliga villa. Tomten är härligt lummig med gästhus, lusthus och vacker stenmur samtidigt som havets glittrande vatten syns från fastigheten. Här bor man mellan Torekov och Båstad och ett par minuter bort ligger badbrygga och mysiga Norrebrohamn. Romantiskt och charmigt, varmt välkomna!
Rum:  6 rum
Boarea:  137 m²
Biarea:  47 m²
Tomtarea:  1 718 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
På unikt läge med panoramautsikt över Kattegatt och Hallands Väderö ligger denna häpnadsväckande villan i utkanten av Torekov. Bostaden som präglas av högsta kvalité är arkitektoniskt och modernt samtidigt som man får en känsla av värme och mycket karaktär som för tankarna till sekelskiftets fantastiska era. Välkommen till en villa med mycket känsla, magiskt ljusflöde och lättskött för dig som söker en extraordinär bostad i Torekov.
Rum:  5 rum
Boarea:  230 m²
Biarea:  55 m²
Tomtarea:  1 582 m²
Skicka intresseanmälan
Hjärnarp
Välkommen till en spännande, välskött, vacker hästgård, belägen på ostört läge på Hjärnarps gröna böljande marker. Fredsdals Gård är förmodligen en av de mest attraktiva gårdarna i nordvästra Skåne. Här har du allt som kan önskas utöver 5 ha såsom stall, kontor, ridhus, maskinhall, garage, gästlägenheter, pool och kräftdamm m.m.
Rum och kök:  8 rum
Boarea:  400 m²
Biarea:  600 m²
Tomtarea:  50 370 m²
Skicka intresseanmälan
Munka Ljungby
Enplansvilla med inredd källare på hörntomt vid återvändsgata i Munka-Ljungby. Tilltalande planlösning med upp till fyra sovrum. Källarplanet erbjuden en rymlig gillestuga med braskamin, gästrum, tvättstuga och hobbyrum. Uterum och en mysig trädgård med stor gräsmatta, bärbuskar, fruktträd och insynsskyddande häckar. Närhet till skola, förskola, kommunikation och allmän service. Garage och förråd.
Rum:  7 rum
Boarea:  119 m²
Biarea:  119 m²
Tomtarea:  896 m²
Skicka intresseanmälan
Torekov
Möjlighet att förvärva ett unikt townhouse med utvecklingsmöjligheter i centrala Torekov. På bra läge med unik byggnadshöjd med otroliga utsikter över byn, Kattegatt och Hallands väderö kan du nu skapa din egna oas för ett smidigt och tillgängligt boende i Torekov.
Rum:  6 rum
Boarea:  140 m²
Biarea:  20 m²
Tomtarea:  308 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad Centralt
Unik fastighet mitt på anrika Agardhsgatan i Båstad. Fastigheten består ut av en fullt fungerande hyreshusenhet med 5 st lgh samt en exploateringsbar industrienhet där man enligt plan har tillstånd att bygga 1-plans boende. En unik tillfällighet att förvärva gamla Nyléns plåt och skapa sitt drömobjekt mitt i Båstad! Kontakta Djavad Kristensen för mer information samt personlig visning.
Boarea:  225 m²
Biarea:  50 m²
Tomtarea:  675 m²
Skicka intresseanmälan
Båstad centralt
Romantisk och modern villa bland de gamla kvarteren strax ovanför strand, bad och hamn i Båstad. Här bor man på avundsvärt tyst och privat läge mitt i Båstads gamla bebyggelse. Huset har genomgått en totalrenovering och erbjuder tre badrum samt fyra toaletter, separat gästavdelning, garage samt öppna och fina ytor att umgås på. Trädgården, som är liten och pittoresk, nås enkelt via de fyra pardörrarna mot havet.
Rum:  6 rum
Boarea:  171 m²
Biarea:  38 m²
Tomtarea:  380 m²
Skicka intresseanmälan
Blåkulla
Välkommen till en av Laholms mest spännande villor. Byggt på 70 talet men med en arkitekttonisk 50-tals känsla i modern tappning. Trevligt utkiksläge över Laholms böljande landskap /centralorten på återvändsgata.
Boarea:  167 m²
Biarea:  22 m²
Tomtarea:  811 m²
Skicka intresseanmälan
Hallavara
Nu är den gamla skolan i Hallavara till salu, en gedigen pärla som med varsam hand förbättrats och bevarats. Här finns en ovanligt stor och härligt lummig trädgård med uteplatser och minimal insyn. Bostaden kan användas som en enhet, men är idag uppdelad i två - tre charmiga lägenheter. Ett ståtligt hem med karaktär & charm.
Rum:  12 rum
Boarea:  282 m²
Biarea:  124 m²
Tomtarea:  3 382 m²
Skicka intresseanmälan