Calle Pozos Dulces, 14

Mitt i centrala Malaga – Centro Historico – utvecklas just nu 11 stycken voluminösa lägenheter med 4 meter i takhöjd och total lägenhetsyta om ca 840 kvm.

Pris:  3 958 866 SEK

Från pris

Djavad Kristensen

Reg.Fastighetsmäklare

Ref.Nr:  DK03400
Energideklaration:  Finns för närvarande inte
Allmänt:  I Malaga får du dagligen uppleva stadspulsen i kombination med havsbrisen och stränderna. En stor förändring har skett det senaste decenniet då staden har gått från att betraktas som en industriort till en blomstrande kulturpärla. Det är inte bara en internationell flygplats, här finns mycket mer att uppleva. Malaga har blivit ett kulturellt centrum med över 30 museer, bland annat Picassomuseet, Centre Pompidou och Carmen Thyssen.

Malaga är den största staden på Costa del Sol och Malagaprovinsens huvudstad. Centrala delarna av staden bebos av drygt en halv miljon invånare och hela storstadsområdet av nära en miljon vilket gör Malaga till Spaniens femte största stad. Det råder ett subtropiskt medelhavsklimat som innebär att staden erbjuder solsken året om och bland de varmaste vintrarna i Europa där dagstemperaturen sällan understiger 15 grader. Hamnen, strandremsan och den historiska stadskärnan har under åren förädlats genom ett stort kulturellt utbud, rikt affärsliv och andalusisk gastronomi.

MALAGA – ”CITY INDUSTRIALE APARTMENTS” I EN AV DE MEST ATTRAKTIVA OCH SNABBVÄXANDE STORSTÄDERNA I SPANIEN
Den snabbt växande staden Malaga är ett fascinerande ställe med en rik och unik historia med en stor utvecklings- och investeringspotential. Det sägs att Malaga har Europas bästa klimat, så tillsammans med den avspända medelhavsatmosfären gör det Malaga till den givna platsen att njuta av det goda livet. Här råder ett lugnare tempo än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten.

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter och andra sevärdheter kan man spendera dagarna på stranden som ligger just intill centrum.